Contact

Sieben & Co gereedschappen 

Basisweg 61a

1043 AN Amsterdam

Tel. 020 – 480 07 00

 

E-mail verkoop@sieben-co.nl6

De nieuwe standaard
Het vervangen van kozijnen of breken in uw metselwerk is vaak een lastige bezigheid. Voordat het nieuwe kozijn geplaatst is, is er al veel tijd verloren gegaan door het plaatsen van schroefstempels. Met de
gevelklem is hier, voor veel situaties een handigere oplossing voor. Het werkt sneller, veiliger en het is lichter werken als met schroefstempels. Ook verkleint u op deze manier de kans op verzakkingen en scheuren in uw muren.

 

Hoe werkt het?
Voordat het oude kozijn weggehaald wordt, boort u om de 700 mm op 7 steenlagen gaten boven het kozijn. Daar steekt u de pen van de gevelklem in. Vervolgens haakt u de klem onder de rollaag boven het oude kozijn en trekt u de klem op spanning door de bout aan te draaien. Bij het aanspannen van de gevelklem ontstaat er spanning in het metselwerk, zodat er op deze manier een latei gevormd wordt. Op deze manier kan er heel eenvoudig een nieuw kozijn geplaatst worden zonder dat de schroefstempels u in de weg staan.

 

Dealerschap
Bent u geïnteresseerd om de gevelklem in uw assortiment op te nemen, neem dan contact met ons op via onze contactgegevens.